Viktig uppdatering: Hjälpsupportartiklarna för Local Guides flyttar till hjälpcentret för Google Maps under de kommande månaderna.

Lägga till en väg som saknas på kartan

Följ anvisningarna nedan för att lägga till en väg som saknas i Google Maps. Var noga med att inkludera ytterligare information som hjälper oss att verifiera vägen. Vi undersöker din rapport och lägger till vägen på kartan när den har bekräftats.

Denna funktion är inte tillgänglig i iOS.

Dator

1. Öppna Google Maps på datorn.
  2. Klicka på menyn Meny.
  3. Klicka på Redigera kartan längst ned.
  4. Klicka på En väg saknas.
  5. Klicka på kartan där vägen saknas.
  6. Lägg till namnet på vägen och eventuell ytterligare information.
  7. Klicka på Skicka.

Android

Vikigt! Se till att du har den senaste versionen av Google Maps-appen.​

1. Öppna Google Maps-appen Maps på din telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på din profilbild eller initial Kontocirkel och sedan Hjälp och feedback och sedan Skicka feedback.
  3. Välj den berörda vägen.
  4. Tryck på platsen eller vägen som du vill korrigera på listan längst ned.
  5. Följ anvisningarna på skärmen för att skicka feedback.