Puuttuvan tien lisääminen karttaan

Voit lisätä puuttuvan tien Google Mapsiin seuraamalla alla olevia ohjeita. Lisää myös kaikki lisätiedot, joiden avulla voimme varmistaa kyseisen tien olemassaolon. Tutkimme ilmoituksesi ja lisäämme tien kartalle, kun tiedot on tarkistettu.

Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä iOS-laitteilla.

Tietokone

1. Avaa tietokoneellasi Google Maps.
  2. Klikkaa valikkokuvaketta Valikko.
  3. Klikkaa alareunasta Muokkaa karttaa.
  4. Klikkaa Puuttuva tie.
  5. Klikkaa kartalta kohtaa, jossa puuttuvan tien pitäisi olla.
  6. Lisää tien nimi ja mahdolliset lisätiedot.
  7. Klikkaa Lähetä.

Android

Tärkeää: Varmista, että sinulla on Google Maps ‑sovelluksen uusin versio.​

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta profiilikuva tai nimikirjaimet Tiliympyrä ja sitten Ohje ja palaute ja sitten Lähetä palautetta.
  3. Valitse tie, jota asia koskee.
  4. Napauta alareunan luettelosta paikkaa tai tietä, jonka tiedot haluat korjata.
  5. Lähetä palaute seuraamalla näytöllä näkyviä ohjeita.