Afegir una carretera que falta al mapa

Seguiu les instruccions que es mostren més avall per afegir una carretera que no surt a Google Maps. Assegureu-vos d'incloure qualsevol informació addicional que ens ajudi a verificar que la via existeix. Investigarem el vostre informe i, quan n'hàgim confirmat les dades, afegirem la via al mapa.

Aquesta funció no està disponible per a iOS.

Ordinador

1. A l'ordinador, obriu Google Maps.
  2. Feu clic a Menú Menú.
  3. A la part inferior, feu clic a Edita el mapa.
  4. Feu clic a Via que no surt.
  5. Feu clic a la ubicació del mapa on hauria de ser la carretera que no surt.
  6. Afegiu el nom de la carretera i la informació addicional que vulgueu.
  7. Feu clic a Envia.

Android

Important: comproveu que tingueu la darrera versió de l'aplicació Google Maps.​

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i després Ajuda i suggeriments i després Envia suggeriments.
  3. Seleccioneu la via afectada.
  4. A la llista que es mostra a la part inferior, toqueu el lloc o la via que vulgueu corregir.
  5. Seguiu les instruccions en pantalla per enviar els vostres suggeriments.