Vigtig opdatering! I løbet af de kommende måneder bliver supportartikler fra Hjælp til Local Guides migreret til Hjælp til Google Maps.

Sponsorerede møder

Local Guides kan samarbejde med virksomheder for at gøre møder sjovere og billigere for deltagerne. En virksomhed kan f.eks. acceptere at sponsorere et møde ved at levere varer eller tjenester (f.eks. ved at yde rabat på leje af et sted eller levere gratis snacks). Det er dog vigtigt, at sponsorater ikke påvirker bidrag på Google Maps.

Herunder ses de retningslinjer, som Local Guides skal følge, når de er værter for et sponsoreret møde:

• Local Guides må ikke acceptere sponsorater som modydelse for bidrag på Google Maps. For eksempel skal du ikke acceptere at skrive positive anmeldelser om en virksomhed, fordi de sponsorerer et møde – eller negative anmeldelser om konkurrenterne. Dette gælder både for den Local Guide, der er vært for et møde samt for alle deltagere. Deltagere skal ikke være tvunget til at gøre noget for eller på vegne af virksomheden for at kunne deltage i mødet.
  • Local Guides må ikke modtage nogen form for betaling som modydelse for at være vært ved et møde sammen med en virksomhed.
  • Hvis et møde er sponsoreret, skal værten informere om det i mødebeskrivelsen. For eksempel: "Dette møde sponsoreres af Mortens Isbutik. De leverer noget lækker is, som vi skal smage i dag. Mortens Isbutik er indforstået med, at vi ikke er forpligtet til at handle med dem, selvom de sponsorerer mødet."