Actualització important: els articles d'ajuda de Local Guides es migraran al Centre d'ajuda de Google Maps durant els propers mesos.

Trobades patrocinades

Els Local Guides poden col·laborar amb empreses per aconseguir que les trobades siguin més divertides i menys costoses per als assistents. Una empresa pot acceptar patrocinar una trobada oferint-hi béns o serveis (com un descompte per llogar un espai o bé aperitius gratuïts). Ara bé, és important que aquest patrocini no influeixi en les contribucions que es fan a Google Maps.

A continuació hi ha les directrius que els Local Guides han de complir en organitzar una trobada patrocinada:

• Els Local Guides no poden acceptar un patrocini a canvi de contribucions a Google Maps. Per exemple, no poden acceptar escriure ressenyes positives sobre una empresa que patrocina una trobada, ni tampoc escriure'n de negatives sobre els seus competidors. Això és aplicable tant al Local Guide que organitza la trobada com a tots els assistents. Tampoc no es pot demanar als assistents que facin res per a l'empresa per poder participar en la trobada.
  • Els Local Guides no poden acceptar cap tipus de pagament a canvi d'organitzar una trobada amb la col·laboració d'una empresa.
  • Si es tracta d'una trobada patrocinada, cal que l'amfitrió ho esmenti a la descripció de la trobada. Per exemple: "La Gelateria d'en Josep patrocina aquesta trobada. Ens oferiran gelats i tothom en podrà gaudir. L'empresa entén que no els prometem cap tipus de contribució a canvi de patrocinar aquesta trobada".