Viktig uppdatering: Hjälpsupportartiklarna för Local Guides flyttar till hjälpcentret för Google Maps under de kommande månaderna.

Varumärket Local Guides

Nedan finns några riktlinjer för användningen av varumärket Local Guides. De hjälper oss att skydda varumärket och gör det möjligt för våra användare att känna igen och identifiera officiella kommunikationsmeddelanden.

• Använd inte Local Guides-logotypen eller någon annan Google-logotyp.
  • Använd inte ”Local Guides”, ”Google” eller liknande som namn på några produkter, domännamn, webbplatser, företag eller andra tillgångar eftersom det kan få din produkt att framstå som en officiell Google-produkt. Detta innefattar bilder som delas av Local Guides eller Google Maps.
  • Använd inte ”GOOGLE” i kontonamn eller alias i sociala medier. Om du använder ”LOCAL GUIDES” i kontonamn eller alias i sociala medier ska du klart och tydligt ange i din biografi/beskrivning att du inte är en officiell Google-kanal eller på något sätt är bunden till Google. Använd inte Local Guides-logotypen eller andra Google-logotyper som profilbild.