Local Guides ‑brändi

Seuraavassa on muutamia Local Guides ‑brändin käyttöä koskevia ohjeita. Niiden avulla pyrimme suojelemaan brändiä ja auttamaan käyttäjiä tunnistamaan virallisen viestintämme.

• Älä käytä Local Guides ‑logoa tai muita Googlen logoja.
  • Älä anna tuotteellesi, verkkotunnuksellesi, verkkosivustollesi, yrityksellesi tai muulle sisällöllesi nimeä Local Guides, Google tai mitään muuta samankaltaista nimeä, joka saisi tuotteesi näyttämään viralliselta Google‑tuotteelta. Tämä koskee myös Local Guides ‑yhteisössä ja Google Mapsissa jaettuja kuvia.
  • Älä sisällytä GOOGLE‑sanaa some‑tilisi nimeen tai käyttäjätunnukseen. Jos käytät some‑tilisi nimessä tai käyttäjätunnuksessa nimeä LOCAL GUIDES, ilmoita kuvauksessasi selkeästi, ettet ole Googlen virallinen edustaja tai yhteistyökumppani. Älä käytä Local Guides ‑logoa tai muita Googlen logoja profiilikuvanasi.