Actualització important: els articles d'ajuda de Local Guides es migraran al Centre d'ajuda de Google Maps durant els propers mesos.

La marca Local Guides

A continuació trobareu algunes directrius relacionades amb la marca Local Guides per protegir-la i permetre que els usuaris reconeguin i identifiquin les comunicacions oficials.

• No utilitzeu el logotip de Local Guides ni cap altre logotip de Google.
  • Per posar un nom al vostre producte, domini, lloc web, empresa o bé a qualsevol altre element, no feu servir "Local Guides", "Google" ni cap altre nom similar que pogués portar a confondre'ls amb un producte oficial de Google. Això inclou les imatges compartides de Local Guides o Google Maps.
  • No utilitzeu "GOOGLE" al nom o l'identificador del vostre compte de mitjans socials. En canvi, podeu fer servir "LOCAL GUIDES" a condició que, en la vostra bio o descripció, indiqueu clarament que no sou un canal oficial ni esteu vinculats a Google. No utilitzeu el logotip de Local Guides ni cap altre logotip de Google com a imatge de perfil.