Viktig uppdatering: Hjälpsupportartiklarna för Local Guides flyttar till hjälpcentret för Google Maps under de kommande månaderna.

Local Guides Connect

Träffa andra Local Guides i onlineforumet Local Guides Connect. Här kan du dela berättelserna bakom dina bidrag och förbättra dina bidrag med hjälp av råd och tips från andra i gruppen. Du kan också läsa mer om mat, resor och fotografering runt om i världen. Läs mer om Local Guides-gruppen.

Registrera dig för Connect

Gå med i Local Guides Connect genom att besöka forumet och logga in med ditt Google-konto. Sedan kan du starta en diskussion, svara på andra medlemmars inlägg, anpassa din interaktion med gruppen och läsa om hur du kan få ut det mesta av din Local Guides-upplevelse.

Onlineforumet Local Guides Connect.

Vill du sluta delta i Local Guides Connect? Följ anvisningarna nedan för att avsluta ditt konto.

Avsluta ditt Connect-konto
  1. Öppna Local Guides Connect.
  2. Klicka på ditt profilfoto högst upp till höger.
  3. Klicka på Mina inställningar följt av Avancerade inställningar.
  4. Bekräfta genom att klicka på fliken Stäng konto följt av Stäng konto.

Dina inlägg finns kvar på forumet också efter att du har avslutat ditt Connect-konto. De märks dock med ”Anonymous” i stället för med ditt användarnamn. Tänk på att du inte kan koppla ditt användarnamn till ditt innehåll igen när du väl har avslutat ditt Connect-konto.