Local Guides Connect

Local Guides Connect is een online forum waar je kunt kennismaken met andere Local Guides, je vondsten kunt delen, op de hoogte kunt blijven van de nieuwste productinformatie en meer. Je kunt ook verbeteringen voorstellen voor het Local Guides-programma en functies op Google Maps. Daarnaast bezoeken veel Local Guides Connect om meer te weten te komen over fotografie, eten en reizen.

Aanmelden voor Connect

Als je lid wilt worden van Local Guides Connect, bezoek je het forum en log je in met je Google-account. Vervolgens kun je een discussie starten en op posts van andere leden reageren. Je kunt ook je communityfunctionaliteit aanpassen en meer.

We moedigen Local Guides aan Connect regelmatig te bezoeken en een bijdrage te leveren.

Je Connect-account sluiten
  1. Ga naar Local Guides Connect.
  2. Klik rechtsboven op je profielfoto.
  3. Klik op Mijn instellingen en dan Geavanceerde instellingen.
  4. Klik op het tabblad Account sluiten en dan Account sluiten om te bevestigen.

Nadat je je Connect-account hebt gesloten, blijven je posts op het forum aanwezig. Deze worden echter gelabeld als Anoniem, in plaats van met je gebruikersnaam. Houd er rekening mee dat je je gebruikersnaam niet meer aan je content kunt toevoegen nadat je Connect-account is gesloten.