Actualització important: els articles d'ajuda de Local Guides es migraran al Centre d'ajuda de Google Maps durant els propers mesos.

Local Guides Connect

Coneixeu altres Local Guides al fòrum en línia de Local Guides Connect. Aquí podeu compartir les històries que hi ha darrere de les vostres contribucions i millorar-les amb consells i trucs de la comunitat. També podeu obtenir més informació sobre menjar, viatges i fotografies d'arreu del món. Obteniu més informació sobre la comunitat de Local Guides.

Registrar-se a Connect

Per participar a Local Guides Connect, visiteu el fòrum i inicieu-hi la sessió amb el vostre compte de Google. A continuació, podeu iniciar un debat, respondre a les publicacions d'altres membres, personalitzar la interacció amb la comunitat i aprendre a treure el màxim profit de la vostra experiència de Local Guides.

Fòrum en línia de Local Guides Connect.

Voleu deixar de participar en Local Guides Connect? Seguiu les instruccions que hi ha més avall per tancar el compte.

Tancar el compte de Connect
  1. Aneu a Local Guides Connect.
  2. A la part superior dreta, feu clic a la vostra foto de perfil.
  3. Feu clic a La meva configuració i, a continuació, Configuració avançada.
  4. Per confirmar-ho, feu clic a la pestanya Tanca el compte i, a continuació, Tanca el compte.

Un cop hàgiu tancat el compte de Connect, les vostres publicacions romandran al fòrum. No obstant això, s'atribuiran a un autor "Anònim" i no al vostre nom d'usuari. Tingueu present que no podreu restablir el vostre nom d'usuari al vostre contingut després d'haver tancat el compte de Connect.