Viktig uppdatering: Hjälpsupportartiklarna för Local Guides flyttar till hjälpcentret för Google Maps under de kommande månaderna.

Delta på en träff

Delta i en träff tillsammans med Local Guides i din community!

Tips!

Registrera dig för en träff

1. Öppna Local Guides Connect.
  2. Klicka på Träffar till vänster.
  3. Klicka på Visa alla för att se avsnittet Kommande träffar.
  4. Du hittar värdsidan för en träff genom att klicka på träffens titel.

Lägga till en kommentar om en träff

1. Öppna Local Guides Connect.
  2. Klicka på Träffar till vänster.
  3. Klicka på Visa alla i avsnittet Kommande träffar.
  4. Sök efter en träff och klicka på titeln.
    • Om ett Connect-inlägg visas klickar du på Kommentera Kommentera.
    • Om du skickas till en händelsesida skriver du dina kommentarer där.