Een bijeenkomst bijwonen

Bekijk welke bijeenkomsten er in jouw regio plaatsvinden voor Local Guides.

Tips:

• Registreer je alleen voor bijeenkomsten die je kunt bijwonen.
  • Als je een bijeenkomst wilt bijwonen, moet je je aanmelden om een Local Guide te worden.

Registreren voor een bijeenkomst

1. Ga naar Local Guides Connect.
  2. Klik links op Meet-ups.
  3. Als je door de geplande bijeenkomsten wilt browsen, klik je in het gedeelte 'Upcoming meet-ups' op Show all.
  4. Klik op de titel van een bijeenkomst om naar de bijbehorende informatiepagina te gaan.

Een reactie toevoegen aan een bijeenkomst

1. Ga naar Local Guides Connect.
  2. Klik links op Meet-ups.
  3. Klik in het gedeelte 'Upcoming meet-ups' op Show all.
  4. Zoek naar een bijeenkomst en klik op de titel.
    • Als je wordt doorgeleid naar een Connect-post, klik je op Comment Reactie.
    • Als je wordt doorgeleid naar een evenementpagina, kun je daar reageren.