Tapaamiseen osallistuminen

Tutustu alueellasi järjestettäviiin Local Guides ‑tapaamisiin.

Vinkkejä:

• Ilmoittaudu vain tapaamisiin, joihin voit osallistua
  • Voit osallistua tapaamiseen vain, jos olet rekisteröitynyt Local Guide ‑oppaaksi.

Tapaamiseen ilmoittautuminen

1. Siirry Local Guides Connectiin.
  2. Klikkaa vasemmalta Meet-ups (Tapaamiset).
  3. Voit selata tulevia tapaamisia klikkaamalla Upcoming meet-ups (Tulevat tapaamiset) ‑osiosta Show all (Näytä kaikki).
  4. Pääset tietyn tapaamisen sivulle klikkaamalla tapaamisen otsikkoa.

Kommentin lisääminen tapaamiseen

1. Siirry Local Guides Connectiin.
  2. Klikkaa vasemmalta Meet-ups (Tapaamiset).
  3. Klikkaa Upcoming meet-ups (Tulevat tapaamiset) ‑osiosta Show all (Näytä kaikki).
  4. Etsi tapaaminen ja klikkaa sen otsikkoa.
    • Jos sinut ohjataan Connect-postaukseen, klikkaa Comment (Kommentoi) Kommentti.
    • Jos sinut ohjataan tapahtumasivulle, lisää kommentti sinne.