Notificació

Actualització important: els articles d'ajuda de Local Guides es migraran al Centre d'ajuda de Google Maps durant els propers mesos.

Participar en una trobada

Uniu-vos als Local Guides de la vostra comunitat i assistiu a una trobada.

Consells:

Registrar-se per participar en una trobada

1. Aneu a Local Guides Connect.
  2. A l'esquerra, feu clic a Trobades.
  3. Per cercar les properes trobades, a la secció "Propers trobades", feu clic a Mostra-ho tot.
  4. Per cercar la pàgina d'allotjament d'una trobada concreta, feu clic al títol de la trobada.

Afegir un comentari a una trobada

1. Aneu a Local Guides Connect.
  2. A l'esquerra, feu clic a Trobades.
  3. A la secció "Propers trobades", feu clic a Mostra-ho tot.
  4. Cerqueu una trobada i feu clic al títol.
    • Si se us dirigeix a una publicació de Connect, feu clic a Comenta Comenta.
    • Si se us dirigeix a una pàgina d'esdeveniment, feu-hi un comentari.
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda