Communitybeleid

Hoe je als Local Guide kunt bijdragen aan Google Maps

Met hulp van Local Guides komt Google Maps tot leven. Door reviews te schrijven, foto's te posten en actuele informatie over plaatsen te delen, maken Local Guides het makkelijker om de wereld te verkennen. Van het fotograferen van een niet te missen gerecht tot het toevoegen van een klein bedrijf, Local Guides leggen verhalen vast waarmee omwonenden, reizigers en iedereen daar tussenin beter inzicht krijgen in de plaatsen om hen heen.

De Local Guides-community probeert de meest authentieke en behulpzame groep te zijn en Local Guides nemen die missie serieus. Als de profielafbeelding van een persoon de Local Guide-badge bevat, weet je dat diegene een Local Guide is.

Wil je voorkomen dat je post wordt verwijderd of uit het Local Guides-programma wordt gehaald, lees dan de richtlijnen hieronder en ons beleid voor content van websitegebruikers.

Deel goedgeschreven reviews en tips

Voeg altijd opmerkelijke informatie over een plaats en uw ervaring toe. Vermijd vage, algemene en herhaalde opmerkingen of reviews waarin alleen 'OK', 'goed' of 'lekker' staat.

Nuttige reviews beschrijven:

• Omgeving
  • Opzet
  • Sfeer
  • Hoogte- en dieptepunten van je bezoek
  • Andere relevante informatie

Voorbeeld:

• Restaurants, cafés en bars: vertel wat je hebt besteld en zou aanbevolen of vermijden.
  • Winkels: beschrijf het aanbod, het prijsbereik, de service en het type klanten dat dit mogelijk leuk vindt.

Local Guides die reviews dupliceren voor verschillende locaties, worden verwijderd uit het programma. Meer informatie over ons beleid voor valse betrokkenheid.

Maak duidelijke en nauwkeurige foto's

Met foto's gaat het verhaal van een plaats leven. Als Local Guide moeten je beelden relevant en scherp zijn.

Volg deze praktische tips om foto's van hoge kwaliteit te maken:

• Maak gebruik van natuurlijk licht.
  • Probeer foto's vanuit verschillende hoeken voordat je de beste opties uploadt.
  • Zoom voldoende uit om het hele onderwerp vast te leggen. Maak bijvoorbeeld een horizontale foto om de hele buitenkant van een gebouw te laten zien of maak een restaurantgerecht van bovenaf.

Respecteer de privacy van anderen als je foto's maakt. Vraag om toestemming of vermijd herkenbare foto's van mensen in bijvoorbeeld scholen en ziekenhuizen. Meer informatie over ons privacybeleid.

Donkere, wazige en overbodige foto's worden verwijderd. Meer informatie over ons beleid over stilistische aanpassingen.

Gebruikers die foto's dupliceren voor verschillende locaties of afbeeldingen posten die inbreuk maken op auteursrechten, worden verwijderd uit het programma. Meer informatie over ons beleid voor herhaalde en illegale content.

Wees betrouwbaar

Baseer bijdragen op echte ervaringen en informatie. Ons beleid verbiedt ongepaste content, zoals:

• Opzettelijk valse bewerkingen
  • Gekopieerde of gestolen foto's
  • Niet-relevante antwoorden
  • Lasterlijk taalgebruik
  • Persoonlijke aanvallen
  • Onnodige of onjuiste bewerkingen

We vragen je dit gedrag te melden als je het tegenkomt:

Gebruikers die dit vertrouwen misbruiken, worden uit het Local Guides-programma verwijderd.