Notifikation

Vigtig opdatering! I løbet af de kommende måneder bliver supportartikler fra Hjælp til Local Guides migreret til Hjælp til Google Maps.

Opret en liste med steder

I Google Maps kan du oprette en liste med steder, f.eks. dine foretrukne steder eller steder, du gerne vil besøge.

Opret en ny liste

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Gemt (Gem sted). Rul ned til "Dine lister".
  3. Tryk på Ny liste.
  4. Angiv et navn og en beskrivelse.
  5. Tryk på Gem.

Gem et sted på en liste

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Søg efter et sted, eller tryk på det på kortet.
  3. Tryk på stedets navn eller adresse nederst.
  4. Tryk på Gem.
  5. Vælg en liste. Tryk på Ny liste Plus for at oprette en ny liste.

Føj en note til et sted på en liste

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Gemt (Gem sted). Rul ned til "Dine lister".
  3. Tryk på en liste.
  4. Find et sted og så tryk på Mere (더보기).
  5. Tryk på Tilføj bemærkning.
  6. Tilføj din bemærkning og så Gem. Tegnbegrænsningen for bemærkninger er 4.000 tegn.

Find dine lister

Sådan finder du dine lister:
  1. Åbn Google Maps-appen (Maps) på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Gemt (Gem sted). Rul ned til "Dine lister".

Rediger eller slet en liste

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Gemt (Gem sted). Rul ned til "Dine lister".
  3. Tryk på Mere (더보기) ud for den liste, du vil redigere eller slette og så vælg en mulighed:
    • Rediger liste: Rediger listens navn, beskrivelse eller steder.
    • Slet liste: Fjern listen.
  4. Tryk på Rediger (Rediger) øverst for at redigere en liste. Herfra kan du:
    • Redigere listen: Tryk øverst på det navn eller den beskrivelse, du vil ændre.
    • Tilføje noter: Tryk på feltet under det sted, du vil beskrive. Du kan tilføje op til 400 tegn.
    • Slette et gemt sted: Tryk på Fjern (Fjern).
  5. Når du er færdig, skal du øverst til højre trykke på Gem.

Skjul eller del lister

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Gemt (Gem sted). Rul ned til "Dine lister".
  3. Tryk på Mere (더보기) ud for den liste, du vil dele og så vælg en mulighed:
    • Skjul/vis på kortet: Få dine gemte steder skjult eller vist på kortet.
    • Rediger liste: Tilføj eller fjern steder på listen.
    • Del liste : Giv andre tilladelse til at samarbejde på din gemte liste.
    • Delingsmuligheder: Du kan gøre din liste privat eller delt. Hvis alle, der har linket, skal kunne se din liste, skal du trykke på Delt.

Alle, der kan se dine lister, kan også se navnene og profilbillederne for de personer, der er med på listen. De kan også se, hvem der har tilføjet eller redigeret steder og noter på listen.

Administrer, hvem der må redigere dine delte lister

Inviter andre til at redigere din liste

Du kan invitere andre til dine delte lister, så de kan redigere dem:

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Gemt (Gem sted). Rul ned til "Dine lister".
  3. Tryk på Mere (Mereog så Del liste ud for listen.
  4. Slå "Link tillader redigering" til.
  5. Vælg, hvem du vil dele redigeringslinket med.

Rediger, hvem der kan redigere din liste

Sådan deler du en listes redigeringslink eller tilføjer flere redaktører:

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Gemt (Gem sted). Rul ned til "Dine lister".
  3. Tryk på Mere (Mereog så Valgmuligheder for deling.
  4. Tryk på Inviter andre under "Redaktører".
  5. Vælg den eller de personer, du vil dele linket med.

Hvis du vil fjerne alle nuværende redaktører, kan du slå redigering fra:

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Gemt (Gem sted). Rul ned til "Dine lister".
  3. Tryk på Mere (Mereog så Valgmuligheder for deling ud for listen.
  4. Deaktiver Lad andre redigere denne liste under "Redigeringsmuligheder".
    1. Aktivér Lad andre redigere denne liste for at få et nyt link, som du kan dele med andre.

Følg en liste

Hvis du følger en liste, som en anden har oprettet, vises personens gemte steder under Dine steder. Stederne vises også som foreslåede placeringer i Google Maps.

Følg en liste ved hjælp af et link

1. Tryk på det link, du har modtaget, for at åbne det.
  2. Tryk på Følg. Denne liste føjes nu til gruppen med lister, du følger.
  3. Valgfrit: Vælg listen og så Følger, hvis du ikke længere vil følge en liste, som en person har delt med dig.