Viktig uppdatering: Hjälpsupportartiklarna för Local Guides flyttar till hjälpcentret för Google Maps under de kommande månaderna.

Kontrollera statusen för dina redigeringar

Nu kan du kontrollera statusen för dina redigeringar i Google Maps. Kartredigeringarnas status är privat och syns inte för någon annan än dig, oavsett om redigeringarna har godkänts, väntar på godkännande eller inte används.

Viktigt! Se till att du har den senaste versionen av Google Maps-appen.

1. Öppna Google Maps Maps på datorn.
  2. Klicka på menyn högst upp till vänster Meny följt av Dina bidrag följt av Redigeringar.