Viktig uppdatering: Hjälpsupportartiklarna för Local Guides flyttar till hjälpcentret för Google Maps under de kommande månaderna.

Kontrollera statusen för dina redigeringar

Nu kan du kontrollera statusen för dina redigeringar i Google Maps. Kartredigeringarnas status är privat och syns inte för någon annan än dig, oavsett om redigeringarna har godkänts, väntar på godkännande eller inte används.

Viktigt! Se till att du har den senaste versionen av Google Maps-appen.

1. Öppna Google Maps Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Kontrollera att du är inloggad på ditt Google-konto.
  3. Tryck på Bidra Bidra längst ned.
  4. Tryck på Visa din profil under ditt namn.
  5. Dra upp för att komma längst ned.
  6. Tryck på Redigeringar.