Tärkeä päivitys: Local Guidesin ohjeartikkelit siirretään Google Mapsin ohjekeskukseen lähikuukausina.

Kysymyksiin vastaaminen

Google Mapsissa voit vastata kysymyksiin paikoista, joissa olet käynyt.

Kysymyksiin vastaaminen mobiililaitteella

1. Varmista, että käytössäsi on uusin päivitetty Google Maps.
  2. Varmista, että Verkko- ja sovellustoiminta on käytössä.
  3. Avaa sovellus ja varmista, että olet kirjautunut sisään.
  4. Hae paikkaa tai napauta sitä kartalta.
  5. Napauta alareunasta paikan nimeä tai osoitetta.
  6. Jos olet käynyt paikassa tai arvostellut sen, alareunaan tulee näkyviin kehote (Tunnetko tämän paikan?).
  7. Valitse OK, jos haluat vastata kysymyksiin. Ohita muussa tapauksessa kehote valitsemalla Sulje.
Kehotteiden saaminen paikoista, joissa olet käynyt

Jos haluat saada kehotteen niiden paikkojen kohdalla, joissa olet käynyt, varmista, että Sijaintihistoria on käytössä. Voit katsella tai muuttaa aikajanaa milloin tahansa.

Vastausten hallinta

1. Katso Google Maps ‑toimintaasi
  2. Napauta Lisää Lisää ja sitten Poista kaikki.