Notifikation

Vigtig opdatering! I løbet af de kommende måneder bliver supportartikler fra Hjælp til Local Guides migreret til Hjælp til Google Maps.

Svar på spørgsmål

Du kan besvare spørgsmål på Google Maps om steder, hvor du har været.

Svar på spørgsmål på mobil

1. Sørg for, at du har den senest opdaterede version af Google Maps.
  2. Sørg for, at Web- og appaktivitet er slået til.
  3. Åbn appen, og sørg for, at du er logget ind.
  4. Søg efter et sted, eller tryk på det på kortet.
  5. Tryk på stedets navn eller adresse nederst.
  6. Hvis du har besøgt eller anmeldt et sted, vises dialogboksen "Kender du dette sted?" nederst.
  7. Tryk på "OK" for at besvare spørgsmål eller "Luk" for at afvise.
Bliv spurgt om steder, du har besøgt

Hvis du vil spørges, når du er ved steder, du har besøgt, skal du sørge for, at Placeringshistorik er aktiveret. Du kan når som helst se eller redigere din tidslinje.

Administrer dine svar

1. Se din Google Maps-aktivitet
  2. Tryk på Mere Mere og derefter Slet alle.