Respondre a preguntes

A Google Maps, podeu respondre a preguntes sobre els llocs on heu estat.

Respondre a preguntes des d'un mòbil

1. Comproveu que teniu instal·lada la versió més recent de Google Maps.
  2. Assegureu-vos que l'opció Activitat al web i en aplicacions està activada.
  3. Obriu l'aplicació i comproveu que hi tingueu la sessió iniciada.
  4. Cerqueu o toqueu un lloc al mapa.
  5. A la part inferior, toqueu el nom o l'adreça del lloc.
  6. Si heu visitat aquest lloc o n'heu escrit una ressenya, se us mostrarà un missatge ("Coneixeu aquest lloc?") a la part inferior.
  7. Toqueu "D'acord" per respondre a preguntes o "Tanca" per ignorar la sol·licitud.
Rebre sol·licituds per als llocs que heu visitat

A fi que s'activin les sol·licituds per als llocs que heu visitat, assegureu-vos que l'historial d'ubicacions està activat. Recordeu que podeu veure o editar la cronologia en qualsevol moment.

Gestionar les respostes

1. Consulteu la vostra activitat a Google Maps
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Suprimeix-ho tot.