Belangrijke update: De supportartikelen uit de Help van Local Guides worden in de komende maanden overgezet naar het Helpcentrum van Google Maps.

Andere typen foto's

Google Foto's

Foto's die naar Google Foto's zijn geüpload, tellen niet mee voor uw niveau voor Local Guides en worden gescheiden gehouden van uw Google Maps-foto's. U kunt uw foto's uit Google Foto's wel delen met Maps. Als u op uw mobiele apparaat de functie voor automatische back-ups heeft ingeschakeld, kan er in Google Foto's bovendien een back-up worden gemaakt van foto's die u aan Google Maps heeft toegevoegd.

Panoramafoto's

Als u punten voor Local Guides wilt verdienen met panoramafoto's of met foto's die via de Street View-app zijn geüpload, moeten deze foto's worden gelinkt aan een interessante plaats of een bedrijf op Google Maps.