Tärkeä päivitys: Local Guidesin ohjeartikkelit siirretään Google Mapsin ohjekeskukseen lähikuukausina.

Muun tyyppiset valokuvat

Google-valokuvat

Google Kuvat ‑palveluun lähetettyjä kuvia ei huomioida Local Guides ‑tasoasi laskettaessa, ja niitä käsitellään erillään Google Maps ‑valokuvistasi. Voit jakaa Google Kuvat ‑valokuviasi Mapsiin. Google Mapsiin lisätyt valokuvasi voidaan varmuuskopioida Google Kuvat ‑palveluun, jos olet ottanut automaattisen varmuuskopioinnin käyttöön mobiililaitteessasi.

Panoraamakuvat

Panoraamakuvat ja Street View ‑sovelluksen kautta lähetettävät valokuvat on linkitettävä johonkin nähtävyyteen tai yritykseen Google Mapsissa, jotta ne voidaan huomioida Local Guides ‑pisteiden laskennassa.