Andre typer fotos

Google Fotos

Fotos, der uploades til Google Fotos, tæller ikke med i beregningen af dit Local Guides-niveau og er adskilt fra dine Google Maps-fotos. Det er muligt at dele dine Google-fotos på Maps. Fotos, du har føjet til Google Maps, kan sikkerhedskopieres i Google Fotos, hvis du har aktiveret automatisk sikkerhedskopiering på din mobilenhed.

Panoramafotos

Panoramafotos og fotos, der uploades via Street View-appen, skal linkes til et interessant sted eller en virksomhed på Google Maps for at kunne give point i tjenesten Local Guides.