Belangrijke update: De supportartikelen uit de Help van Local Guides worden in de komende maanden overgezet naar het Helpcentrum van Google Maps.

Mijn bedrijf

Het programma Local Guides is bedoeld voor individuele personen. Bijdragen van organisaties, merken of bedrijven vallen dan ook niet onder het Local Guides-programma. Schending van het beleid kan leiden tot verwijdering uit het programma.

Het is ten strengste verboden om als bedrijf Local Guides te benaderen.

Google Bedrijfsprofiel

Google Bedrijfsprofiel is een gratis en handige tool voor bedrijven en organisaties om hun online aanwezigheid op Google te beheren, inclusief Zoeken en Maps. Ga naar het Helpcentrum van Google Bedrijfsprofiel voor meer informatie over hoe u uw bedrijfsinformatie op Google beheert.