Oma yritys

Local Guides ‑ohjelma on tarkoitettu yksityishenkilöille. Organisaatioiden, brändien tai yritysten lähettämää sisältöä ei huomioida Local Guides ‑ohjelmassa, ja tällaisen sisällön lähettäjät voidaan poistaa ohjelmasta.

Avustuspyyntöjen esittäminen Local Guide ‑oppaille on ehdottomasti kielletty.

Google Yritysprofiili

Google Yritysprofiili on maksuton ja helppokäyttöinen työkalu, jonka avulla yritykset ja organisaatiot voivat hallita verkkonäkyvyyttään kaikissa Googlen palveluissa, kuten Haussa ja Mapsissa. Katso Google Yritysprofiilin ohjekeskuksesta, miten voit hallinnoida yritystietojesi näkymistä Googlen palveluissa.