Notificació

Actualització important: els articles d'ajuda de Local Guides es migraran al Centre d'ajuda de Google Maps durant els propers mesos.

La meva empresa

El programa Local Guides està pensat per a particulars. Les contribucions d'organitzacions, marques i empreses no es tenen en compte al programa Local Guides. Els usuaris que infringeixin les normes poden ser expulsats del programa.

Queda estrictament prohibit promoure la venda o sol·licitar donacions per serveis de Local Guides.

Perfil d'empresa a Google

Perfil d'empresa a Google és una eina sense cost econòmic i fàcil d'utilitzar que permet a les empreses i les organitzacions gestionar la seva presència en línia a Google, com ara a Maps o a la Xarxa de Cerca. Per obtenir informació sobre com pots gestionar la informació de la teva empresa a Google, visita el Centre d'ajuda de Perfil d'empresa a Google.

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda