Viktig uppdatering: Hjälpsupportartiklarna för Local Guides flyttar till hjälpcentret för Google Maps under de kommande månaderna.

Få erkännande för dina insatser

Som Local Guide tjänar du poäng när du delar recensioner, foton och information i Google Maps. Med poängen når du högre nivåer i Rewards-programmet och får förmåner som förtur till Google-funktioner och speciella belöningar från partner. På nivå 4 låser du upp ditt första Local Guides-märke, och det i sin tur gör att dina bidrag för platser syns bättre.

Du kan kontrollera att du har registrerat dig för uppdateringar i e-postinställningarna på sidan med inställningar för Local Guides.