Ontvang erkenning

Als Local Guide kunt u punten verdienen door het delen van reviews, foto's en kennis op Google Maps. Met deze punten bereikt u hogere niveaus van het programma en krijgt u voordelen, zoals vroegtijdige toegang tot Google-functies en speciale extra's van partners. Op niveau 4 ontvangt u ook uw eerste Local Guides-badge waardoor uw bijdragen meer opvallen.

Zorg ervoor dat u bent aangemeld voor updates in uw e-mailvoorkeuren op de pagina met instellingen voor Local Guides.