Erkenning krijgen

Als Local Guide kun je punten verdienen wanneer je reviews, foto's en kennis deelt op Google Maps. Met deze punten bereik je hogere niveaus van het programma en krijg je voordelen, zoals vroege toegang tot Google-functies en speciale beloningen van partners. Op niveau 4 krijg je ook je eerste Local Guides-badge waardoor je bijdragen meer opvallen.

Check je e-mailvoorkeuren op de pagina met instellingen voor Local Guides om ervoor te zorgen dat je bent aangemeld voor updates.