Notifikation

Bliv genkendt

Som Local Guide optjener du point, når du deler anmeldelser, billeder og viden på Google Maps. Med disse point rykker du til højere niveauer i programmet, og du får fordele såsom tidlig adgang til Google-funktioner og særlige belønninger fra vores partnere. På niveau 4 får du også dit første Local Guides-badge, som er med til at gøre opmærksom på dine bidrag til steder.

Du kan sikre, at du er tilmeldt opdateringer, ved at gennemgå mailpræferencerne på din side med Local Guides-indstillinger.