Vigtig opdatering! I løbet af de kommende måneder bliver supportartikler fra Hjælp til Local Guides migreret til Hjælp til Google Maps.

Bliv genkendt

Som Local Guide optjener du point, når du deler anmeldelser, billeder og viden på Google Maps. Med disse point rykker du til højere niveauer i programmet, og du får fordele såsom tidlig adgang til Google-funktioner og særlige belønninger fra vores partnere. På niveau 4 får du også dit første Local Guides-badge, som er med til at gøre opmærksom på dine bidrag til steder.

Du kan sikre, at du er tilmeldt opdateringer, ved at gennemgå mailpræferencerne på din side med Local Guides-indstillinger.