Actualització important: els articles d'ajuda de Local Guides es migraran al Centre d'ajuda de Google Maps durant els propers mesos.

Obtenir reconeixement

Com a Local Guide, podeu guanyar punts quan compartiu ressenyes, fotos i els vostres coneixements a Google Maps. Aquests punts serveixen per pujar de nivell al programa i per aconseguir beneficis com ara l'accés anticipat a funcions de Google o recompenses especials que ofereixen els partners. Al nivell 4, obtindreu la vostra primera insígnia de Local Guides, que us ajudarà a fer destacar les vostres contribucions.

Per assegurar-vos que us heu registrat per rebre actualitzacions, reviseu les preferències de correu electrònic a la vostra pàgina de configuració de Local Guides.