Overzicht

Local Guides is een wereldwijde community van mensen die plaatsen ontdekken en daarbij reviews schrijven, foto's delen, vragen beantwoorden, plaatsen toevoegen of bewerken en feiten controleren op Google Maps. Miljoenen mensen vertrouwen op bijdragen zoals die van u om te beslissen waar ze naartoe gaan en wat ze gaan doen.

Word een Local Guide

Meld u aan met uw Google-account en selecteer uw huidige locatie. Voor elke plaats die u reviewt, fotografeert, toevoegt, bewerkt of van aanvullende informatie voorziet op Google Maps, verdient u punten om iets nieuws te ontgrendelen.

Wie Local Guide kan worden

Local Guides wordt overal aangeboden waar Google Maps beschikbaar is. Momenteel is Google Maps beschikbaar in meer dan 40 landen en talen.

Het programma Local Guides is bedoeld voor individuele personen, niet voor bedrijven. Bijdragen van bedrijven of bedrijfspagina's tellen dan ook niet mee voor de niveaus of de voordelen van het programma Local Guides.

U moet 18 jaar* of ouder zijn om deel te nemen aan Local Guides. Lees voor meer informatie de Algemene voorwaarden voor het programma Local Guides.

*Opmerking: Nadat u 18 jaar bent geworden, kan het tot negen weken duren voordat uw Google-account wordt geüpdatet.