Viktig uppdatering: Hjälpsupportartiklarna för Local Guides flyttar till hjälpcentret för Google Maps under de kommande månaderna.

Mitt konto

Din nivå bestäms enbart av de bidrag till Google Maps som du skickar in från det Google-konto du använde när du registrerade dig för Local Guides. Du kan inte överföra bidrag mellan konton och du får bara registrera dig för programmet – och få Rewards – via ett enda konto.

Ändra e-postinställningar

Du kan ändra dina e-postinställningar på sidan med inställningar för Local Guides. Du kan avsluta din prenumeration på en eller flera typer av e-post (som nyhetsbrev) utan att det påverkar de övriga (till exempel förmåner). Det kan ta upp till sju dagar innan ändringar av e-postinställningarna får effekt.

Höj din nivå: e-postmeddelanden med gratulationer

Hittar du inte e-postmeddelandet där vi gratulerar dig till din nya nivå? Om du inte redan har gjort det kan du titta i din skräppostmapp eller söka i inkorgen efter noreply-local-guides@google.com.

Ändra din registreringsplats

Du kan ändra din registreringsplats på sidan med inställningar för Local Guides.

Dina recensioner raderas inte och din nivå påverkas inte av att du ändrar orten.
Lämna programmet

Du kan lämna programmet på sidan för att välja bort Local Guides.

Dina recensioner raderas inte, men du får inte längre några Rewards för Local Guides.

Användarvillkor för programmet Local Guides