Tärkeä päivitys: Local Guidesin ohjeartikkelit siirretään Google Mapsin ohjekeskukseen lähikuukausina.

Oma tili

Tasoosi vaikuttaa vain siltä tililtä lisäämäsi Google Maps ‑sisältö, jolla olet rekisteröitynyt Local Guides ‑ohjelmaan. Lisättyä sisältöä ei voi siirtää tililtä toiselle, ja ohjelmaan voi rekisteröityä ja sen palkintoja voi hyödyntää vain yhdellä tilillä.

Sähköpostiasetusten muuttaminen

Voit muuttaa sähköpostiasetuksiasi Local Guides ‑asetussivulta. Voit peruuttaa yhden tai kaikkien sähköpostityyppien (esimerkiksi uutiskirjeen) tilauksen ilman, että se vaikuttaa muihin sähköpostityyppeihin (esimerkiksi eduista kertoviin sähköposteihin). Saattaa kestää jopa 7 päivää, ennen kuin sähköpostiasetuksesi tulevat voimaan.

Seuraavalle tasolle siirtyminen: Onnittelusähköpostit

Etkö löydä sähköpostiviestiä, jossa sinua onnitellaan uudelle tasolle siirtymisestä? Tarkista roskapostikansiosi (ellet ole sitä jo tehnyt) tai hae postilaatikostasi lähettäjää noreply-local-guides@google.com.

Rekisteröitymispaikan muuttaminen

Voit päivittää rekisteröitymispaikan Local Guides ‑asetussivulta.

Kaupungin muuttaminen ei poista arvostelujasi eikä vaikuta tasoosi.
Ohjelmasta poistuminen

Voit irtisanoutua ohjelmasta Local Guides ‑ohjelman käytöstäpoistosivulla.

Arvostelujasi ei poisteta, mutta et saa enää Local Guides ‑ohjelman palkintoja.

Local Guides ‑ohjelman käyttöehdot