Tips til, hvordan du skriver anmeldelser af høj kvalitet

Når du skriver anmeldelser af høj kvalitet, er der større sandsynlighed for, at de bliver offentliggjort, og derved er du også med til at gøre det lettere for andre at vælge det rette sted. Her er et par tips:

• Angiv nyttige og informative oplysninger: Angiv specifikke oplysninger, der er relevante i forhold til det sted, du anmelder, og beskriv den oplevelse, som andre besøgende sandsynligvis også får. Fremhæv det, der gør stedet specielt, og bestræb dig på at give nye, unikke oplysninger.
  • Skriv ærligt og oprigtigt: Anmeld stedet ud fra din egen oplevelse, og beskriv stedet og serviceniveauet. Angiv så præcise oplysninger som muligt, og medtag både positive og negative ting ved besøget.
  • Skriv respektfuldt: Mange virksomhedsejere bruger den feedback, de får, til at forbedre de, de tilbyder. Selvom du er frustreret, skal du sørge for at være konstruktiv i din kritik og undlade at bruge ukvemsord.
  • Skriv med stil: Tjek din anmeldelse for grammatiske fejl samt slå- og stavefejl, og undgå overdreven brug af store bogstaver og tegnsætning. Sørg også for, at anmeldelsen ikke er for lang.
  • Undgå personlige oplysninger og oplysninger om andre virksomheder: Lad være med at medtage andre virksomheders telefonnummer eller webadresse i dine anmeldelser. Du må heller ikke skrive anmeldelser af steder, som du er eller har været ansat hos.
  • Undgå generelle bemærkninger: Nogle steder kan blive genstand for en større offentlig debat på grund af aktuelle nyhedshistorier eller begivenheder. Vi respekterer og sætter pris på din mening, men lokalanmeldelser er ikke beregnet til bemærkninger vedrørende sociale eller politiske forhold. Fora såsom blogs eller sociale netværk er meget mere velegnede til debat og bemærkninger af den type. Skriv om din egen oplevelse af stedet, og lad være med at skrive generelle bemærkninger om det på baggrund af aktuelle nyhedshistorier.

Sørg også for at læse vores politik vedrørende anmeldelsers indhold.