Tärkeä päivitys: Local Guidesin ohjeartikkelit siirretään Google Mapsin ohjekeskukseen lähikuukausina.

Paikan merkitseminen uudelleen avatuksi tai suljetuksi Google Mapsissa

Tärkeää: Voit muokata yrityksen määritteitä vain tietyissä maissa ja tietyillä alueilla.

Jos tunnet tietyn paikan, voit antaa siitä palautetta. Palaute auttaa Google Mapsia päättämään, tulisiko paikan tilaa muuttaa.

Voit valita paikan merkinnäksi jonkin seuraavista:

• Suljettu tilapäisesti
  • Suljettu pysyvästi
  • Ei olemassa
  • Toisen paikan kanssa päällekkäinen
  • Loukkaava, haitallinen tai harhaanjohtava
  • Ei avoin yleisölle
  • Muuttanut toiseen paikkaan
  • Avattu uudelleen (jos paikka näkyy suljettuna)

Älä merkitse paikkaa avoinna olevaksi tai suljetuksi sen aukioloaikojen mukaan. Sulkeminen viittaa siihen, onko paikka tällä hetkellä toiminnassa.

Vinkkejä:

Paikan merkitseminen muuttaneeksi

1. Avaa Google Maps Maps.
  2. Hae paikkaa tai valitse se kartalta.
  3. Valitse Ehdota muokkausta ja sitten Sulje tai poista.
  4. Valitse Sulje tai poista ‑kohdasta Muuttanut toiseen paikkaan ja sitten Lähetä.
Vinkki: Jos joitain tietoja pitäisi mielestäsi poistaa oikeudellisista syistä, lähetä meille oikeudellinen pyyntö.

Paikan merkitseminen toisen paikan kopioksi

1. Avaa Google Maps Maps.
  2. Hae paikkaa tai valitse se kartalta.
  3. Valitse Ehdota muokkausta ja sitten Sulje tai poista.
  4. Valitse Sulje tai poista ‑kohdasta Toisen paikan kopioja sitten Lähetä.

Paikan merkitseminen ei olemassa olevaksi

Jos Google Mapsissa näkyy paikka, joka ei ole koskaan ollut kyseisessä sijainnissa, merkitse se ei olemassa olevaksi.

1. Avaa Google Maps Maps.
  2. Hae paikkaa tai valitse se kartalta.
  3. Valitse Ehdota muokkausta ja sitten Sulje tai poista.
  4. Valitse Sulje tai poista ‑kohdasta Ei olemassa ja sitten Lähetä.

Paikan merkitseminen tilapäisesti suljetuksi

1. Avaa Google Maps Maps.
  2. Hae paikkaa tai valitse se kartalta.
  3. Valitse Ehdota muokkausta ja sitten Sulje tai poista.
  4. Valitse Sulje tai poista ‑kohdasta Tilapäisesti suljettu ja sitten Lähetä.

Paikan merkitseminen pysyvästi suljetuksi

1. Avaa Google Maps Maps.
  2. Hae paikkaa tai valitse se kartalta.
  3. Valitse Ehdota muokkausta ja sitten Sulje tai poista.
  4. Valitse Sulje tai poista ‑kohdasta Suljettu pysyvästi ja sitten Lähetä.

Yrityksen merkitseminen uudelleen avatuksi

1. Avaa Google Maps Maps.
  2. Hae paikkaa, joka on merkitty tilapäisesti tai pysyvästi suljetuksi, tai valitse se kartalta.
  3. Valitse Ehdota muokkausta ja sitten Avaa uudelleen ja sitten Lähetä.

Korjausten julkaisun odotusaika

Tarkistamme muokkauksesi, joten voi kulua jonkin aikaa, ennen kuin ne näkyvät kartalla.