Fjernelse af indhold fra Google

Denne side er en hjælp til at finde det rigtige sted at rapportere indhold, som du gerne vil have fjernet fra Googles tjenester i henhold til gældende love. Det er nemmere for os at undersøge din forespørgsel, hvis du angiver udførlige oplysninger.

Hvis du har problemer, der ikke er juridiske, og som vedrører Googles servicevilkår eller produktpolitikker, kan du gå til http://support.google.com

Send en separat meddelelse for hver af Googles tjenester, hvor indholdet vises.

Hvilket Google-produkt handler din forespørgsel om?