Sisällönpoistopyynnöt

Googlen sisältö- ja tuotekäytännöt ovat voimassa kaikkialla maailmassa, mutta olemme ottaneet käyttöön myös prosesseja sisällön poistamiseen tai rajoittamiseen paikallisten lakien perusteella. Tämä sivu auttaa sinua löytämään oikeaan paikkaan, jossa voit ilmoittaa sisällöstä, jonka poistamista Googlen palveluista haluat pyytää Googlen käytäntöjen tai soveltuvien lakien mukaisesti.

Voit myös käydä osoitteessa http://support.google.com, jos kyseessä on muu kuin oikeudellinen ongelma, joka koskee Googlen käyttöehtoja tai sisältö- ja tuotekäytäntöjä.

Oikeusstandardit vaihtelevat merkittävästi maittain tai alueittain. Yhdessä maassa tai yhdellä alueella lainvastainen sisältö voi olla muualla laillista. Yleensä poistamme tällaisen sisällön tai rajoitamme sen käyttöä vain maassa tai alueella, jossa se on laitonta. Jos sisällön kuitenkin katsotaan rikkovan Googlen sisältö- tai tuotekäytäntöjä tai käyttöehtoja, yleensä poistamme sen tai rajoitamme sen käyttöä maailmanlaajuisesti.

Voit ilmoittaa samasta sisällöstä sekä oikeudellisten asioiden että sisältö- tai tuotekäytäntöjen raportointikeinoilla, mutta sinun on lähetettävä jokainen raportti erikseen. Huomaa, että sisällöstä ilmoittaminen sisältö- tai tuotekäytäntöjen raportointikeinoilla ei korvaa ilmoitusta oikeudellisten keinojen avulla eikä toimi oikeudellisena ilmoituksena.

Valitse Google-tuote, jossa ilmoittamasi sisältö näkyy
Huom. Sinun on lähetettävä erillinen ilmoitus kustakin Google-tuotteesta, jossa sisältö näkyy