Suprimir contingut de Google

Les polítiques de contingut i productes de Google s'apliquen en qualsevol lloc del món on e trobis, però també disposem de processos per retirar contingut o restringir-hi l'accés de conformitat amb la legislació local. Aquesta pàgina t'ajudarà a arribar al lloc correcte per informar del contingut que vols que es retiri dels serveis de Google d'acord amb les polítiques de Google o les lleis aplicables.

També pots visitar http://support.google.com per a qüestions no legals relacionades amb les condicions del servei o les polítiques de contingut i productes de Google.

Els estàndards legals varien molt segons el país o la regió. El contingut que infringeix una llei determinada en un país o una regió pot ser legal en altres països o regions. Normalment, suprimim el contingut o hi restringim l'accés només al país o a la regió on es considera il·legal. Tot i això, quan determinem que el contingut infringeix les polítiques de contingut o productes, o bé les condicions del servei de Google, normalment el retirem o hi restringim l'accés en tot el món.

Pots informar del mateix contingut mitjançant informes legals i informes relacionats amb la política de contingut o de productes, però has de presentar cada informe per separat. Tingues en compte que el fet d'informar de contingut mitjançant una via relacionada amb la política de contingut i productes no implica que no n'hagis d'informar per la via legal, i tampoc no serveix com a avís legal.

Selecciona el producte de Google en què es mostra el contingut de què vols informar
Nota: has d'enviar un informe independent per a cada producte de Google en què es mostri el contingut