Preguntes freqüents sobre els drets d'autor

Tinc permís per utilitzar aquest contingut. Per què s'ha suprimit?

Com puc obtenir permís per utilitzar la cançó, les imatges o les gravacions d'una altra persona?

Si ja he enviat una reclamació per infracció dels drets d'autor a Google, per què he de tornar a proporcionar tota la informació cada vegada que presento una sol·licitud nova?

Quines conseqüències té la infracció dels drets d'autor?

He informat Google d'una pàgina que infringeix els meus drets d'autor i s'ha suprimit, però he rebut un correu electrònic que em comunica que s'ha restablert. Què està passant?

Tinc permís per utilitzar aquest contingut. Per què s'ha suprimit?

Si ja teniu els drets necessaris per utilitzar un material determinat protegit per drets d'autor a la vostra pàgina, aviseu el propietari del contingut original per evitar que se suprimeixi de manera errònia. Si la vostra pàgina s'ha suprimit per error, podeu sol·licitar una rectificació al demandant contactant-hi directament o enviant una notificació de desacord.

Abans de presentar una notificació de desacord, us recomanem que us feu unes quantes preguntes per assegurar-vos que es tracta d'un conflicte vàlid:

• Sou el propietari dels drets d'autor de l'obra?
  • Teniu el permís dels propietaris dels drets d'autor corresponents per a tot el material de tercers que s'ha utilitzat en l'obra?
  • L'ús que feu del material amb drets d'autor es pot considerar un ús raonable, un tracte just o està qualificat com a excepció a la llei de drets d'autor aplicable?

Si alguna de les condicions anteriors s'aplica al vostre contingut, analitzeu quin és el procés d'impugnació més adequat o consulteu-ho amb un advocat. Si no ho feu, pot ser que infringiu la legislació sobre drets d'autor.

Com puc obtenir permís per utilitzar la cançó, les imatges o les gravacions d'una altra persona?

Si voleu incloure material protegit per drets d'autor a la vostra obra, primer haureu de demanar permís per fer-ho. Google no us pot concedir aquests drets ni tampoc no us pot ajudar a contactar amb les parts que us els poden concedir. Això ho haureu d'investigar i gestionar pel vostre compte o amb l'ajuda d'un advocat.

Si ja he enviat una reclamació per infracció dels drets d'autor a Google, per què he de tornar a proporcionar tota la informació cada vegada que presento una sol·licitud nova?

Tal com s'estipula a la legislació sobre drets d'autor, necessitem notificacions de drets d'autor completes per a cada sol·licitud de supressió.

La manera més fàcil de presentar una altra reclamació és utilitzar el nostre formulari web en línia.

Quines conseqüències té la infracció dels drets d'autor?

Per a Google, les conseqüències de la infracció dels drets d'autor són simples. Complim la Llei de drets d’autor de l’era digital dels EUA (DMCA). En virtut d'aquesta llei, quan rebem una notificació de manera pertinent, podem desactivar l'accés al contingut que infringeix les lleis de drets d'autor aplicables.

Si rebem una notificació d'infracció vàlida que identifica contingut associat amb la vostra obra, aquest contingut se suprimirà i és possible que rebeu un toc d'atenció.

A més, els propietaris dels drets d'autor us poden demandar per la infracció. Als EUA, la infracció dels drets d'autor pot comportar indemnitzacions de fins a 150.000 USD per cada obra de què s'hagin infringit els drets i, en alguns casos, fins i tot sancions penals.

He informat Google d'una pàgina que infringeix els meus drets d'autor i s'ha suprimit, però he rebut un correu electrònic que em comunica que s'ha restablert. Què està passant?

És probable que hàgim rebut una notificació de desacord en relació amb la vostra sol·licitud de supressió. D'acord amb la llei, el contingut es restablirà tret que envieu proves de la presentació d'una demanda judicial contra l'usuari per tal d'impedir l'activitat presumptament infractora o d'una reclamació contra l'usuari mitjançant el consell de reclamacions de drets d'autor dels EUA. Si no rebem aquestes proves en un termini de 10 dies, pot ser que restablim el material a Google.

Exempció de responsabilitat: no som els vostres advocats i la informació que es presenta aquí no representa cap assessorament jurídic. Us la proporcionem amb finalitats informatives.