Rapportér indhold på baggrund af juridiske årsager

Anmodning om fjernelse af indhold fra Google-produkter af juridiske årsager

Vi tager upassende indhold alvorligt

Giv os besked, hvis du ser indhold i et Google-produkt, som du mener overtræder loven eller dine rettigheder. Vi gennemgår indholdet og vurderer, om vi skal blokere, begrænse eller fjerne adgangen til det. Adfærd som phishing, vold eller eksplicit indhold overtræder muligvis også vores produktpolitikker og kan derfor blive fjernet fra Google-produkter. Prøv at rapportere indholdet i det relevante produkt, før du opretter en anmodning.

Opret en anmodning

Beskyt dine oplysninger

Vi tilstræber at give dig verdens stærkeste sikkerheds- og privatlivsværktøjer. Vi tager sikkerhed og beskyttelsen af personlige oplysninger alvorligt, og vi arbejder hårdt på at træffe de rigtige foranstaltninger.

Læs vores privatlivspolitik for at få flere oplysninger om, hvordan Google bruger oplysninger, og hvordan du kan beskytte dig selv.

Vores Sikkerhedscenter kan hjælpe dig med at beskytte dig selv og din familie på nettet. Gå dertil for at få flere oplysninger om og forstå, hvordan Google hjælper med at beskytte dig, din computer og internettet mod cyberkriminalitet.

Gennemsigtighed er essentielt

Gennemsigtighed er en kerneværdi hos Google.

Som led i vores bestræbelser på at bevare gennemsigtighed sendes der muligvis en kopi af hver juridisk meddelelse, vi modtager, til Lumen-projektet med henblik på offentliggørelse. Lumen er et uafhængigt forskningsprojekt, der administreres af Berkman Klein Center for Internet & Society på Harvard Law School. Lumen-databasen indeholder millioner af anmodninger om fjernelse af indhold, som frivilligt er blevet delt af forskellige virksomheder, herunder Google. Formålet med det er at fremme akademisk og brancherelevant forskning i tilgængeligheden af onlineindhold. Lumen udelader afsenderens personlige kontaktoplysninger (dvs. telefonnummer, mailadresse og postadresse).

Du kan se et eksempel på en Lumen-publikation her.

Vi offentliggør muligvis også lignende oplysninger fra din meddelelse i vores gennemsigtighedsrapport, som indeholder data om de anmodninger, vi modtager fra ejere af ophavsret og myndigheder, med henblik på at fjerne oplysninger fra vores produkter.

Sådan skal ophavsret forstås

Det er Googles politik at overholde meddelelser om krænkelse af ophavsretten i henhold til den amerikanske lov om ophavsret (DMCA, Digital Millennium Copyright Act). Du kan læse mere om vores politikker om ophavsret og kravene til en fyldestgørende meddelelse i Hjælp til ophavsret.