Informar de contingut per motius legals

Sol·licitar la retirada de contingut dels productes de Google per motius legals

Ens prenem seriosament el contingut inadequat

Si, en un producte de Google, veieu contingut que creieu que infringeix la llei o els vostres drets, feu-nos-ho saber. Revisarem el material i decidirem si cal bloquejar, limitar o suprimir-hi l'accés. Els comportaments com la pesca de credencials, la violència o el contingut explícit també poden infringir les nostres polítiques de productes i compleixen els requisits per ser retirats dels productes de Google. Abans de crear una sol·licitud, intenteu marcar el contingut del producte corresponent.

Crea una sol·licitud

Protegir la informació

El nostre objectiu és proporcionar-vos les eines de seguretat i de privadesa més efectives del món. La seguretat i la privadesa ens importen, i treballem per garantir-les.

Llegiu la nostra política de privadesa per saber com Google utilitza la informació i com us podeu protegir.

El nostre Centre de seguretat us ajuda a tota la família a estar protegits en línia. El podeu visitar per obtenir més informació i per comprendre com Google us protegeix, com protegeix el vostre ordinador i com protegeix Internet dels ciberdelictes.

Transparència com a principi

La transparència és un valor fonamental a Google.

Com a part dels nostres esforços per mantenir el nostre nivell de transparència, és possible que enviem al projecte Lumen una còpia de cada avís legal que rebem perquè es publiqui. Lumen és un projecte d'investigació independent gestionat pel Berkman Klein Center for Internet & Society de la Facultat de Dret de Harvard. La base de dades de Lumen conté milions de sol·licituds de retirada de contingut compartides voluntàriament per diverses empreses, inclosa Google. La seva finalitat és facilitar la recerca acadèmica i del sector sobre la disponibilitat de contingut en línia. Lumen emmascararà la informació de contacte personal del remitent (és a dir, el número de telèfon, l'adreça electrònica i el domicili).

Podeu veure un exemple d'una publicació de Lumen aquí.

També podem publicar informació semblant del vostre avís al l'Informe de transparència, que proporciona dades sobre les sol·licituds que rebem de propietaris dels drets d'autor i de governs per suprimir informació dels nostres productes.

Conceptes bàsics sobre els drets d'autor

Google té com a política complir amb els avisos d'infraccions de drets d'autor en virtut de la Llei de drets d’autor de l’era digital dels EUA (DMCA). Per obtenir més informació sobre les nostres polítiques de drets d'autor i els requisits d'un avís complet, visiteu el Centre d'ajuda per a drets d'autor.