Agenda: overig

Het spijt ons dat we uw vraag niet konden beantwoorden. Geef ons nog een kans.
Hier zijn enkele opties die u hopelijk kunnen helpen uw probleem op te lossen:

• Ga naar het Helpcentrum van Google Agenda als u Veelgestelde vragen en Help-artikelen wilt lezen.

• Als u liever antwoord wilt krijgen van een actieve gebruiker of medewerker van Google, kunt u uw vraag op het officiële productforum plaatsen.

• Hoofdmenu