Generatiivinen koodituki

Jotkin Googlen palvelut tarjoavat nyt kokeellisen pääsyn generatiiviseen tekoälyteknologiaan perustuviin kooditukiominaisuuksiin. Tämä sivu koskee palveluita ja ominaisuuksia, jotka liittyvät niihin.

Vastuullinen käyttö

Generatiiviset koodiominaisuudet ovat edelleen kokeellisia, ja olet itse vastuussa ehdotetun koodin tai siihen liittyvien selitysten käytöstä. Suosittelemme siis käyttämään harkintaa ja tarkistamaan kaiken koodin huolellisesti ennen sen käyttämistä virheiden, bugien ja haavoittuvuuksien varalta.

Lähdeviittaukset

Generatiivisten koodiominaisuuksien on tarkoitus luoda alkuperäistä sisältöä, ei kopioida valmista sisältöä muualta. Järjestelmämme on suunniteltu rajoittamaan kopiointia, ja kehitämme niiden toimintaa jatkuvasti. Jos ominaisuudet siteeraavat isoa osaa verkkosivusta, näet myös lähdeviittauksen.

Joskus sama sisältö voi löytyä useilta verkkosivuilta, ja yritämme ohjata sinut suosittuun lähteeseen. Jos kyseessä viittaaminen koodidatasäilöön, lähdeviittaus saattaa sisältää myös soveltuvan avoimen lähdekoodin lisenssin. Lisenssivaatimusten noudattaminen on sinun vastuullasi.