Politik om gentagne krænkelser af ophavsretten

Google implementerer en politik om gentagne krænkelser af ophavsretten for at beskytte rettighederne for indehavere af ophavsret. I henhold til denne politik kan vi gribe ind over for brugere, der gentagne gange misbruger vores tjenester ved at overtræde Googles standarder for ophavsret og lokal lovgivning.

Vores politik om gentagne krænkelser håndhæves strengt, så vi kan gribe rettidigt ind over for brugere, der gentagne gange misbruger vores tjenester på denne måde.

Hvem betragtes som bruger, der gentagne gange har krænket ophavsretten, og hvordan afgøres det?

I henhold til Googles politik er en bruger, der gentagne gange har krænket ophavsretten, enhver bruger, som konsekvent ikke overholder Googles politik om gentagne krænkelser af ophavsretten. Dette kan skyldes, at der har været adskillige klager om krænkelse af ophavsretten, som har fået medhold, mod vedkommende inden for et fastsat tidsrum, og det kan medføre, at brugeren, der gentagne gange har krænket ophavsretten, får begrænset sin konto.

Hvis vi modtager en gyldig klage om krænkelse af ophavsretten, der identificerer krænkende indhold, som er udgivet i nogen af Googles produkter, fjernes indholdet. Hvis dette sker for ofte, skrider vi ind over for kontoen, og brugeren får besked. Når vi skrider ind over for en konto, kan brugeren blive forhindret eller begrænset i at få adgang til Googles tjenester, indtil vi har modtaget og behandlet en appel, som har fået medhold.

Hvad der betragtes som for mange overtrædelser, og hvad der resulterer i kontohandlinger, varierer fra produkt til produkt. Vores beslutning om at begrænse en konto baseres på alle tilgængelige beviser. Vi overvejer bl.a. påstande fra indehaveren af ophavsretten, om indholdet er blevet fjernet hurtigt, og om der er eventuelle appeller, som har fået medhold, mod individuelle overtrædelser eller mod kontobegrænsningen.

Er der nogen appelmuligheder?

Vi bestræber os på at gøre vores platforme tilgængelige for brugerne. Derfor tager vi tilbagetrækninger og appeller i betragtning, når vi implementerer vores politik om gentagne krænkelser.

Tilbagetrækninger

En tilbagetrækning er en anmodning, som en klager indsender til Google for at anmode om, at den klage om krænkelse af ophavsretten, som vedkommende oprindeligt har indgivet, trækkes tilbage. Google vurderer tilbagetrækninger og genopretter det indhold, der tidligere er blevet fjernet, hvis det er relevant. Tilbagetrækninger tages kun i betragtning, hvis de indsendes af den oprindelige klager med en gyldig begrundelse. Vi opfordrer brugere til at kontakte klageren direkte for at anmode om en tilbagetrækning eller forhandle en aftale, før de indsender en appel til Google.

Appeller

Appellér en individuel klage om krænkelse af ophavsretten

Hvis dit indhold i et af Googles produkter er blevet fjernet på grund af en klage om krænkelse af ophavsretten, og du mener, at der er sket en fejl, eller hvis du har fået tilladelse til at bruge det ophavsretsligt beskyttede materiale, kan du appellere for at undgå at blive betragtet som bruger, der gentagne gange har krænket ophavsretten. Følg denne vejledning for at gøre dette:

• Hvis dit indhold er blevet fjernet på grund af en DMCA-relateret klage, kan du indsende en indsigelse her. Det er vigtigt at forstå, at indgivelse af en indsigelse kan føre til retssager mellem dig og den klagende part. Når vi har modtaget din indsigelse, videresender vi den til den part, der indsendte den oprindelige påstand om krænkelse af ophavsret. Du kan læse mere om indsigelser i vores ofte stillede spørgsmål.
  • Hvis dit indhold er blevet fjernet på grund af en klage i henhold til en lokal lov om ophavsret, kan du indsende en indsigelse her.

Appellér en kontobegrænsning

Hvis din Google-konto er blevet begrænset i henhold til vores politik om gentagne krænkelser på grund af flere legitime klager om krænkelse af ophavsretten, kan du appellere her. Bemærk, at du muligvis skal løse alle de problemer, der har ført til krænkelse af ophavsret, og som har medført en begrænsning af din konto, inden kontoen kan genåbnes.

Vi genåbner kun konti i tilfælde, hvor det virkelig er berettiget. Det er derfor vigtigt, at du tager dig god tid og er grundig, nøjagtig og ærlig. Når vi har behandlet din appel og er overbevist om, at der ikke længere er behov for begrænsningerne, fjernes de med det samme. Hvis du ikke får medhold i din appel, forbliver din konto begrænset, indtil du har løst alle de problemer, der har ført til krænkelse af ophavsret, og indsendt en ny appel.