Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Opdater dit Google-infopanel

Infopaneler genereres automatisk med oplysninger fra forskellige kilder. Entiteter (personer, steder eller ting, der er emner i infopaneler) kan også bidrage, når de er blevet bekræftet.

Foreslå en ændring

1. Gå til Google Søgning.
  2. Log ind på Google-kontoen, der er knyttet til den entitet, du repræsenterer.
  3. Sørg for, at Web- og appaktivitet er aktiveret.
  4. Søg efter din entitet på Google, og find det tilhørende infopanel. Du bør kunne se entitetens titel øverst i infopanelet.
  5. Klik på Foreslå ændringer over entitetens titel. Hvis du ikke kan finde denne valgmulighed, er en af følgende muligheder tilfældet:
  6. Klik på de oplysninger, du vil ændre. Hvis du har flere forslag, skal du indsende feedbacken separat til hvert enkelt element.
  7. I det svarfelt, der åbnes, skal du angive en kort beskrivelse, som omfatter følgende:
    • Din foreslåede ændring.
    • En redegørelse for, hvorfor du mener, at dit forslag skal erstatte det eksisterende indhold.
    • Hvis det er relevant, skal du medtage alle offentligt tilgængelige webadresser, der bekræfter dine foreslåede ændringer.
  8. Klik på Send.

Foreslå bestemte ændringer

Fremhævet billede

Som entitetens repræsentant prioriteres dit foreslåede billede over disse billeder, hvis det accepteres. Dit foreslåede billede skal være relevant, skal repræsentere emnet godt og må ikke være en annonce. Få flere oplysninger om Googles indholdspolitikker.

Sådan angiver du et fremhævet billede:

1. Find dit infopanel i Google Søgning.
  2. Klik på Foreslå ændringer over entitetens titel.
  3. Klik på Rediger på billedet.
  4. Angiv billedets webadresse.
    • Sådan kopierer du en billedwebadresse: Højreklik på og så på billedet. Klik på Kopiér billedets webadresse.
Tip! Sørg for at tilføje billedets webadresse, og ikke webadressen fra det oprindelige website, hvor billedet vises.

Titel

Titlen på et infopanel er den første tekst, du ser, der beskriver hele panelet, typisk navnet på en person, et sted, en organisation eller en ting. Titler genereres automatisk. Vi overvejer kun at ændre en titel, hvis feedbacken indeholder klar dokumentation på, at vores automatiserede systemer ikke har foretaget det mest repræsentative valg.

Undertitel

Undertitlen på et infopanel er den beskrivende tekst på én linje, der vises umiddelbart under titlen. Undertitler genereres automatisk. Vi overvejer kun at ændre en undertitel, hvis feedbacken indeholder klar dokumentation på, at vores automatiserede systemer ikke har foretaget det mest repræsentative valg.

Hvis der foretages en ændring af undertitlen, genereres og vises en ny undertitel automatisk. Vores systemer kan f.eks. vurdere, at en person kan kaldes skuespiller, instruktør eller forfatter. Kun én af disse kan vises som undertitel. Hvis vores systemer har valgt "skuespiller", og vi modtager feedback, der underbygger, at dette ikke er den mest repræsentative undertitel, fjernes den. Vores systemer vurderer derefter automatisk, om "instruktør" eller "forfatter" er den næstbedste undertitel og vælger en af dem.

Vi kan ikke acceptere eller oprette tilpassede undertitler. Det kan f.eks. være, at nogen indsender feedback, hvori de beder om at blive beskrevet som "skuespiller/instruktør". På nuværende tidspunkt er vi ikke i stand til at imødekomme sådanne anmodninger. Vi kan kun fjerne en undertitel, der ikke er repræsentativ, og tillade, at vores systemer automatisk vælger en anden, såfremt der findes et tilgængeligt alternativ. Hvis der ikke findes nogen tilgængelige alternativer, bliver der ikke vist nogen undertitel.

Beskrivelse

Beskrivelser stammer fra forskellige datakilder. Vi kan ikke redigere beskrivelser. Den bedste fremgangsmåde til at få ændret beskrivelserne på er ved at kontakte den angivne datakilde. Dette resulterer som oftest i, at beskrivelsen i infopanelet ændres. Det hjælper også med at sikre, at beskrivelser, der bruges af andre på nettet, er nøjagtige og ajourførte.

Hvis du har kontaktet en kilde, men ikke fået ændret beskrivelsen, kan du indsende feedback, der beskriver dit forsøg på at få gennemført ændringen og indeholder klar dokumentation på, hvorfor beskrivelsen i infopanelet er unøjagtig, forældet eller på anden måde ikke er repræsentativ.

Hvis dokumentationen giver anledning til handling, fjernes beskrivelsen. Du kan ikke indsende en tilpasset beskrivelse, som du vil have angivet som erstatning. Vores systemer forsøger at oprette en beskrivelse ud fra en anden kilde. Det er dog mere sandsynligt, at infopanelet slet ikke kommer til at indeholde nogen beskrivelse.

Profiler på sociale medier

Kvalificerede entiteter kan foreslå, at nye sociale profiler tilføjes, eller at eksisterende profiler redigeres. Profiler kan ikke omarrangeres.

Andre elementer

Foruden ovennævnte elementer accepterer Google feedback med forslag til ændringer, men vi ændrer eller fjerner kun indhold i henhold til vores politikker. Vi kan f.eks. vælge ikke at implementere din ændring, hvis den indeholder upassende materiale, eller hvis vi ikke kan bekræfte nøjagtigheden af oplysningerne.

I infopaneler kan du fjerne navnene på mindreårige. Indsend feedback for at anmode om at få navnene fjernet.

Du kan også give feedback om "Flere billeder" eller elementer i sektionen "Relaterede søgninger". Vi fjerner dog kun elementer i disse områder, hvis de ikke overholder Googles politikker. Vi kan ikke tilføje forslag eller tilpasse disse elementer.

Nogle data i infopanelet er specifikke for den pågældende entitetstype (f.eks. varigheden af en film, programmet for en musikfestival eller en persons fødselsdag). Du kan også foreslå ændringer af disse statistikker. Det er ikke alle tilgængelige data, som vises i infopanelet.

Sådan gennemgår Google forslag

Når du har foreslået ændringer, behandles dine forslag. Google gennemgår nøjagtigheden af dine foreslåede ændringer ved at tjekke, om de kan bekræftes af andre offentligt tilgængelige oplysninger på nettet. Når du bliver bedt om det, skal du fremlægge dokumentation i form af webadressen til et offentligt tilgængeligt website. Alle oplysninger, der offentliggøres i infopanelet, er underlagt Googles politikker og brugerfeedback.

Hvis din foreslåede ændring accepteres, føjes den til infokortet. Din ændring hjælper Google med at hente mere detaljerede oplysninger og flere relevante resultater for brugernes søgninger. Dine indsendte oplysninger er underlagt Googles servicevilkår og anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Når gennemgangen er fuldført, sender vi dig en mail med svar på, om vi vil udgive din foreslåede ændring.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.