Hantera inställningar för Google Kids Space

Du hittar kontroller för att förbättra ditt barns upplevelse i föräldramenyn. Du kan övervaka appaktivitet och andra enheter som är inloggade på ditt barns konto. Du kan även styra andra kontofunktioner, som att blockera och avblockera appar och ändra platsinställningarna.

Hitta föräldramenyn

Viktigt! Om du vill hantera alla tillgängliga föräldrakontroller rekommenderar vi att du hanterar barnets konto med Family Link, men du kan även hantera vissa inställningar i Google Kids Space på barnets enhet.

Så här får du åtkomst till föräldrakontroller:

1. Tryck länge på menyn Förälder .
  2. Tryck på Föräldrakontroller .
Hitta eller radera ditt barns sparade aktivitet

Viktigt! Om ditt barns tidigare konto var ett kontrollerat konto måste du få barnets hjälp för att kunna göra detta.

1. Öppna sidan Min aktivitet på barnets enhet.
  2. Sök efter appen som du vill hitta aktivitet för.
  3. Tryck på Mer Mer längst upp till höger.
    • Om du vill se ditt barns aktivitet trycker du på Detaljer.
    • Om du vill ta bort barnets aktivitet trycker du på Radera.
Öppna inställningarna för Google Kids Space

I Google Kids Space

1. Tryck länge på menyn Förälder nere till höger.
  2. Välj de inställningar du vill hantera:
    • Föräldrakontroller
    • Frigör utrymme
    • Enhetsinställningar

I Family Link-appen

1. Öppna Family Link-appen.
  2. Välj ditt barn.
  3. Tryck på Hantera inställningar följt av Inställningar för Google Kids Space.

Tips! I Family Link kan du styra om barnet får rekommenderade appar och om föräldragodkännande krävs för att installera dem.

Avinstallera appar från Google Kids Space
  1. Öppna Google Kids Space.
  2. Tryck på Spela följt av Mina appar.
  3. Tryck länge på appen som du vill ta bort.
  4. Tryck på Mer Merföljt av Avinstallera.