Google Kids Space-instellingen beheren

In het menu voor ouders vind je opties om de functionaliteit voor je kind te verbeteren. Je kunt app-activiteit checken en checken op welke andere apparaten je kind is ingelogd met het account. Je kunt ook andere accountfuncties beheren, zoals apps blokkeren/niet meer blokkeren en locatie-instellingen wijzigen.

Het menu voor ouders vinden

Belangrijk: Als je alle beschikbare opties voor ouderlijk toezicht wilt beheren, raden we je aan het account van je kind te beheren met Family Link, maar je kunt bepaalde instellingen ook beheren in Google Kids Space op het apparaat van je kind.

Zo open je de opties voor ouderlijk toezicht:

1. Houd je vinger op het menu voor ouders .
  2. Tik op Ouderlijk toezicht .
De app-activiteit van je kind checken of verwijderen

Belangrijk: Als het vorige account van je kind onder toezicht stond, moet je deze taak samen met je kind uitvoeren.

1. Ga op het apparaat van je kind naar de pagina Mijn activiteit.
  2. Zoek de app waarvoor je de activiteit wilt checken.
  3. Tik rechtsboven op Meer Meer.
    • Tik op Details om de activiteit van je kind te checken.
    • Tik op Verwijderen om de activiteit van je kind te verwijderen.
Google Kids Space-instellingen openen

In Google Kids Space

1. Houd rechtsonder je vinger op het menu voor ouders .
  2. Kies de instellingen die je wilt beheren:
    • Ouderlijk toezicht
    • Ruimte vrijmaken
    • Apparaatinstellingen

Via de Family Link-app

1. Open de Family Link-app.
  2. Selecteer je kind.
  3. Tik op Instellingen beheren en dan Instellingen voor Google Kids Space.

Tip: In Family Link kun je bepalen of je kind aanbevolen apps krijgt en of toestemming van een ouder vereist is om die te installeren.

Apps verwijderen uit Google Kids Space
  1. Open Google Kids Space.
  2. Tik op Spelen en dan Mijn apps.
  3. Houd je vinger op de app die je wilt verwijderen.
  4. Tik op Meer Meer en dan Verwijderen.